ROAD TO RAJDER CUP: BOLL 1


Vi på redaktionen kan nu avslöja kaptenernas val av uppställning och vi kan redan nu avslöja att de båda lagen går ut med ett par starka kombinationer för att sätta prägel på tävlingen direkt.


Lag Fjunis

Zara Grubb

Marc Truedsson

Est. Hcp 26


Elias Perätalo (Kapten Lag Fjunis):

Det var egentligen inte något snack om att dessa småbarnsföräldrar skull öppna upp Rajder Cup 2022. Både Zara och Marc är fantastiska golfare med alldeles för höga HCP vilket gör att man kan utmana med bravur. Det som skulle tala emot är om Marc fastnar i loungen på Heathrow igen efter pimplat konjak.


Hampus Alvarsson (Kapten Lag Oldie):

Jag är otroligt ödmjuk inför denna konstellation. Jag talar nog för alla när jag säger att detta är på pappret den boll man vill följa hela dagen. Här kan det både trilla in birdies och trippelbogeys om vartannat.

Lag Oldie

Hampus Alvarsson (C)

Emil Eskilsson (A)

Est. Hcp 18


Hampus Alvarsson (Kapten Lag Oldie): Som Kapten är det en självklarhet att jag tar ut mig själv direkt tillsammans med min vapendragare Emil Eskilsson. Vi är en stark duo med flera fantastiska meriter i bagaget. Även om motståndet är bra kommer vi med största sannolikhet gå ut med en komfortabel seger.


Elias Perätalo (Kapten Lag Fjunis): Oj oj oj. Jag vet inte vad jag ska säga. Visst, det finns absolut fina meriter hos både Hampus och Emil, men låt oss inte glömma att för varje vinst dom har i bagaget har denna duo kastat och förstört klubbor tiofaldigt. Otroligt aggressiva spelare som man lätt kan få ur balans.


Redaktionen: På förhand är detta matchen i matchen som kommer att sätta prägel på hela Rajder Cup 2022. En gång för alla ska det avgöras, vad räcker för vinst? Småbarnsföräldrar med stort ansvar eller ungkarlar med för hög promille? Snart vet vi. Vi har även tagit del av bettingsajterna och sammanställt oddsen. Just nu är det 5 gånger pengarna på Grubb/Truhed och 2 gånger pengarna på Alvarsson/Eskilsson. För varje 100 kr som du bettar skänker vi 10 kr till Röda Korset. DISCLAIMER: Vi ansvarar inte för ert spelberoende.